Προφίλ

Γεια σας.

Ονομάζομαι Μπέλκης Σταύρος, εκπροσωπώ την επιχείρηση αυτή και είναι χαρά μου να κάνω την παρουσίαση αυτής αλλά και του σκοπού για τον οποίο συστάθηκε.
Πρόκειται για ένα λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο το οποίο δραστηριοποιείται από τον Ιανουάριο του 2009, στη συμβολή των οδών Πλατεία Σικελιανού 1 και Μαρίνου Αντύπα 43, στην Ηλιούπολη Αττικής.

Τη διαχείριση και ολική εποπτεία των λογιστικών - φοροτεχνικών αλλά και συμβουλευτικών, προς τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες, εργασιών, ασκεί ο γράφων.
Θα ήθελα όμως να συστηθώ καλύτερα.

Προέρχομενος από πατέρα Λογιστή - Φοροτεχνικό, Α' τάξεως, ο οποίος διετέλεσε επί πολλά έτη προϊστάμενος σε λογιστήρια επιχειρήσεων, η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για τη λογιστική επιστήμη, θεωρώ ότι ήταν φυσικό επακόλουθο. Έτσι λοιπόν, αφού σπούδασα και πήρα το πτυχίο μου σε 4ετούς φοίτησης, Ανώτερη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, το πάθος μου για ανέλιξη, με ώθησε στο να επεκτείνω τις γνώσεις μου, φοιτώντας στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών και συγκεκριμένα στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης, από όπου και έλαβα το πτυχίο μου με κατεύθυνση στη χρηματοοικονομική των επιχειρήσεων.

Πιστεύοντας ακράδαντα πώς από μόνη της η θεωρία, δεν επαρκεί, αλλά θα πρέπει να συνδυάζεται με την πρακτική της εφαρμογή, εργάσθηκα επί πολλά έτη, συνεχώς και αδιαλείπτως, σε πολλές επιχειρήσεις, με μεγάλη ποικιλία αντικειμένων δραστηριότητας, σε όλες τις κατηγορίες λογιστικών βιβλίων, μέσα στα λογιστήρια αλλά και στις εξωτερικές τους εργασίες, μαθαίνοντας τη δουλειά και αποκτώντας τις απαιτούμενες άδειες από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος.

Έτσι, ακολουθώντας τη φιλοσοφία και το μεράκι μου για την επιστήμη αυτή, αποφάσισα να ξεκινήσω τη λειτουργία του λογιστικού μου γραφείου κάτω από τον διακριτικό τίτλο "Prosodos Accounting & Consulting", θέλοντας να προσφέρω ό,τι καλύτερο στις επιχειρήσεις αλλά και στους ιδιώτες που το εμπιστεύονται.

Η σε βάθος θεωρητική, ανώτατη εκπαίδευση στις οικονομικές και διοικητικές επιστήμες, στο χώρο των επιχειρήσεων, σε συνδυασμό με τη συνεχή από το 1993, προϋπηρεσία στις λογιστικές - φοροτεχνικές εργασίες τους, η ύπαρξη εκατοντάδων οικονομικών και λογιστικών, επιστημονικών συγγραμμάτων στη βιβλιοθήκη του γραφείου μας τα οποία εμπλουτίζονται σε εβδομαδιαία βάση, οι συνδρομητικές υπηρεσίες που μας παρέχονται μέσω internet, χάρη στις οποίες έχουμε αμεσότατη πρόσβαση σε όλη τη φορολογιστική, εργατική και οικονομική νομοθεσία της χώρας μας, των τελευταίων εκατό ετών κωδικοποιημένων μέχρι τη στιγμή που διαβάζετε αυτό το κείμενο, η συμβουλευτική υποστήριξη, όπου αυτή κρίνεται αναγκαία από πολύπειρους και επιστημονικά καταρτισμένους συνεργάτες, πτυχιούχος ανωτάτων οικονομικών σχολών αλλά και μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων, με κάνει να αισθάνομαι σίγουρος ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε ανώτερης ποιότητας λογιστικές - φοροτεχνικές υπηρεσίες και να υποστηρίξουμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τις οικονομικοδιοικητικές αποφάσεις που καλείστε να λάβετε ως επιχείρηση.

Το λογιστικό μας γραφείο, χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά τις εργασίες που αναλαμβάνει για λογαριασμό των πελατών του. Το μεγαλύτερο ποσοστό των εργασιών αυτών, διεκπεραιώνεται από ένα πλήρως μηχανογραφημένο περιβάλλον, με τη βοήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού και του λογισμικού αιχμής που χρησιμοποιεί.

Παρακολουθώντας αδιαλείπτως τις αλλαγές της φορολογικής, εργατικής και της συναφούς με τις επιχειρήσεις, νομοθεσίας, αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες που παρέχει το internet και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, επιτυγχάνουμε την παροχή σε εσάς ολοκληρωμένων, σύννομων, αποτελεσματικών και αξιόπιστων υπηρεσιών.

Κλείνοντας τη σύντομη αυτή παρουσίαση του γραφείου μας, εγώ και οι συνεργάτες μου, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι ο βασικότερος στόχος μας είναι και θα παραμείνει μια εποικοδομητική και μακροχρόνια συνεργασία μαζί σας, παρέχοντας με υπευθυνότητα και υπεραξία για τα χρήματά σας, υπηρεσίες ανώτερης και διασφαλισμένης ποιότητας, σε πολύ λογικές τιμές.

Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας από κοντά για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε, έτσι ώστε εσείς να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια, απαραίτητα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, αλλά και να απαλλαγείτε από το άγχος των φορολογικών και λοιπών υποχρεώσεων που αυτές συνεπάγονται.

Χωρίς καμία δέσμευση για εσάς, θα χαρούμε να σας δώσουμε την προσφορά μας.

Γιατί, πάνω απ' όλα, "ο στόχος μας ...είναι το συμφέρον σας"


Φιλικά,
Μπέλκης Σταύρος

ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΦΠΑ, ΦΜΥ, ΕΤΑΚ, Επιδοτούμενα Προγράμματα